nieuws

20
Feb-2018
Schrijf 23 Februari In De Agenda
20/02/2018

De nieuwe accommodatie aan het sportcentrum in de Kleistraat in Aartselaar zit in een laatste fase. Het moderne complex zal naast sportmogelijkheden ook ruimte bieden voor lekker eten. Daarvoor kan iedereen vanaf 23 februari terecht in Brasserie & Grill ’t Sportzicht.{#custom-id}

Gemeente Aartselaar maakte reeds bekend dat Marc Kerssebeeck en Carine Claes, die al jaren Brasserie Het Dolfijntje en Sportcafé De Ark aan het sportcentrum in Aartselaar uitbaten, ook de horecafaciliteiten in de nieuwe accommodatie voor hun rekening zullen nemen.

Marc en Carine starten eind februari met hun nieuwe uitdaging: Brasserie & Grill ’t Sportzicht. “De Brasserie & Grill bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een zicht op al de sportactiviteiten. Zo is de naam ’t Sportzicht ontstaan”, zeggen Marc en Carine. “In het gebouw is ook een lift geïnstalleerd zodat iedereen comfortabel zijn weg naar ons kan vinden.” Een groot en prachtig terras maakt het plaatje compleet.

Voor sporter en passant

Zowel de kleine als grote honger kan bij ons worden gestild. Maar uiteraard is iedereen welkom, ook enkel om iets te drinken, of voor een ijsje of gebakje.

De openingsdagen van Brasserie & Grill ’t Sportzicht zijn seizoensgebonden en te raadplegen via de website www.tsportzicht.be. Vanaf vrijdag 23 februari kan iedereen er komen proeven van het lekkers dat Carine klaarmaakt. “Eerst zijn we enkel in het weekend geopend. Vanaf 2 april zijn we alle dagen open, maar is de keuken op maandag en dinsdag gesloten.”

“Zowel de kleine als grote honger kan bij ons worden gestild. Ons vlees wordt daarbij bereid op de grill”, klinkt het. “Maar uiteraard is iedereen ook welkom om enkel iets te drinken, of voor een ijsje of gebakje.” Ook wie lekker wil tafelen, kan in Brasserie & Grill ’t Sportzicht terecht. “Binnenkort zal je in Brasserie Dolfijntje enkel nog de eenvoudige en kleine gerechten op de kaart vinden. In ’t Sportzicht hebben we de mogelijkheden om ook de Bourgondiërs te verwennen met een uitgebreidere kaart.”

Verder wordt er met vaste formules gewerkt. Zo kan je op zaterdag ontbijten aan € 10,00pp. Op zondagochtend is er ook een ontbijtformule in buffetvorm aan € 14,90pp. Woensdag en donderdag zijn het vanaf april themadagen met respectievelijk scampi’s en ribbetjes op het menu aan € 15,00pp.